tag:blogger.com,1999:blog-2351166941931784762.post9025571581955318115..comments2024-01-22T22:33:13.920+01:00Comments on con_fusion: Capa a capaPulgahttp://www.blogger.com/profile/07828944440139175574noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2351166941931784762.post-1083151166961661622008-05-18T18:04:00.000+02:002008-05-18T18:04:00.000+02:00Estimada, com sempre els teus pastíssos són lo no ...Estimada, com sempre els teus pastíssos són lo no va más! A nosaltres la pasta genovesa també ens agrada molt!<BR/>Des del sofà t'enviem un aplaudiment ben fort: plas, plas, plasss!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2351166941931784762.post-27780119494070971242008-05-17T14:34:00.000+02:002008-05-17T14:34:00.000+02:00Quina pinta més bona! M'agrada molt la recepta de ...Quina pinta més bona! M'agrada molt la recepta de crema pastissera a la llimona, no he provat mai afegir gelatina de llimona a una crema pastissera... penso que ha de quedar molt bona i és un bon farcit per un pastís!<BR/>I les capes t'han quedat perfectes!!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com